Show Ware U.K. England 28-29/1/2012
Zo we zij verleden weekend naar Engeland getrokken voor de show. Een FIFE show.
We hadden onze zes poezen erbij. Waarvan er vijf genomineerd werden de eerste show dag. Dat alleen al was al een schitterend resultaat. Onze Charles behaalde zijn titel CACS en werd ook nog Best in Show. Onze Liselotte behaalde ook haar titel CAGPIB en werd genomineerd voor Best in Show wat ze jammer genoeg verloor aan een Silver shaded kat een pracht beest. Ons Frauke kreeg haar CAGCIB voor haar Groot International Titel. Onze Vanja kreeg haar CAC titel en werd ook genomineerd voor Best in Show wat ze dan ook met klank behaalde. Proficiat meisje. Dan nog onze Basiel, hij was nog bij de jeugd kreeg 1EX,Best in Variëteit, Best in Show en werd daarboven ook nog eens Junior Winner. Dan hadden we nog onze Zebulon mee. Hij kreeg zijn CAC titel en werd ook nog eens genomineerd voor Best in Show, maar dat verloor hij jammer genoeg van onze Charles. Zo zat onze dag erop en dan op naar het hotel tot morgen.
De tweede dag, zondag. Charles behaalde alleen zijn CACS titel en werd niet genomineerd voor Best in Show. Onze Liselotte kreeg vandaag haar eerste CAPS titel, werd genomineerd voor Best in Show maar net als gisteren had ze jammer genoeg de zelfde concurrent. Jammer voor een volgende keer. Ons Frauke kreeg eveneens haar CAGCIB titel. Onze Vanja kreeg vandaag haar tweede CAC titel maar werd jammer genoeg niet genomineerd voor Best in Show. Dan nog onze Basiel ook vandaag weer kreeg hij 1 EX, Best in Variëteit en Best in Show. En als laatste onze Zebulon, hij kreeg zijn CAC titel en werd dus vanaf vandaag FIFE Champion. Hij werd ook nog Best in Show, Best of Best en won bovendien ook nog eens de Best overall. Dus u ziet ons weekend was zeer succesvol moe maar heel tevreden zijn we weer richting Belgenland gereden. En vol goede moed op naar de volgende show.