ARV Katteshow te Oostende 15/1/2012
Dag beste mensen, eerst en vooral voor iedereen een zeer gelukkig Nieuwjaar gewenst.
Zoals je kunt zien zijn we weer met volle moed aan de eerste show begonnen, alle familiale verplichtingen van de feestdagen zijn achter de rug. En oef we zijn er niet kwaad voor. Gisteren trokken we er dus op uit met vier van onze poezen en ook Zebulon hadden we erbij. Hij is in elk geval zeer goed begonnen en behaalde gelijk zijn eerste titel van Groot Internationaal Kampioen, Cagci. Ons Frauke werd voor de eerste keer uitgebracht in de Europees Kampioen klasse, Cace en ook zij behaalde haar titel of nog beter ze werd ook nog eens Best in Show. Proficiat meisje, je hebt al heel wat gepresenteerd in de laatste drie maanden . Onze toekomst Miss Vanja behaalde van drie stevige concurrenten de eerste plaats en kreeg dus haar eerste CAC titel, of beter gezegd haar eerste titel op weg naar Kampioen.Onze kleine Basiel moest nog maar eens een keertje bij de Baby’s, en wat er gebeurt is weten we niet maar ze waren maar met zijn tweeën en op zijn keurbewijs staat veel gekrabbel en wat we ervan kunnen maken is eigenlijk een U2 of een U3. Dus zou hij eigenlijk tweede of derde geworden zijn. Maar niemand weet het precies. Maar dit is geen erg hij behaalde vroeger reeds 12 eerste plaatsen ook in de Baby Klasse natuurlijk. Dat hij maar vlug een maandje ouder word dan komt hij in de Open Klasse. En dan ten slotte nog onze Miss Liselotte, zoals gewoonlijk een buiten beentje. Gisteren deed ze weer zo haar best ze begon met het winnen van haar titel een laatste CAPE punt ze is dus vanaf vandaag Europees Premior. Dan deed ze er nog een Best in Varieteit bij, een Best in Show, een Best of Best en ook nog een Best General bij. Fantastich dus Proficiat Lottje. In elk geval hebben ze hun prima geamuseerd met de prijzen die ze kreeg een zeer mooie krabpaal en ook nog een hangmatje. Ook van voeding hebben we nu een hele voorraad ze moeten zeker niet op dieet de eerste maanden. Dus we zijn zeer goede gestart dit jaar en hopen dat het zo verder gaat.