Shows 3 -4 September in Congliano Italië (FiFe)

Een hele grote show ongeveer 500 katten aanwezig, zware concurrentie dus. Hier behaalde onze Charles zijn CACIB een international titel dus. Ons Frauke heeft ook haar best gedaan en kreeg haar CAC titel. Onze Liselotte behaalde haar CAPIB titel en werd ook nog genomineerd voor Best in Show. Onze kleine Vanja kreeg een tweede plaats. En Basiel kreeg U 1 en Best in Variëteit.

Op Zondag kregen onze poezen allemaal de zelfde titel. Dus vanaf vandaag is Charles officieel Internationaal Kampioen. Frauke werd nu dus kampioen en onze Liselotte is dus vanaf vandaag Internationaal Kampioen. Kleine Vanja kreeg jammer genoeg weer de tweede plaats. En de kleine Basiel kreeg weer de eerste plaats en Best in Variëteit. En mag zich dus vanaf heden inschrijven voor de WK Wereld Show.

Show van 10 en 11 September in Karlovac, Kroatië (FiFe)

Dit hier was een kleinere show, wij dachten minder concurrenten maar niets was minder waar. De zelfde Italianen waren ook hier aanwezig met nog enkele Oostenrijkers en Kroaten erbij. Een hele drukke bezetting van de Britten. Maar ook hier behaalde onze Charles zijn titel CAGCIC. Ons Frauke wist haar titel te behalen en kreeg haar eerste international CACIB en werd tevens ook nog genomineerde voor Best in Show. Onze Liselotte kreeg haar CAGPIB maar verloor het genomineerd schap vandaag aan een dikke Brit. Vanja werd zoals steeds nummer twee. En de kleine MR. Basiel wist de keurmeester te bekoren voor een U 1 en Best in Variëteit en werd tevens ook nog genomineerd voor Best in Show.

Op zondag was het hier vreselijk warm, 38° in de zaal en zeer vermoeiende dag dus voor de poezen maar ook voor ons. Maar ze deden hun best, Charles behaalde zijn titel groot international CAGCIB en Frauke kreeg haar tweede CACIB. Maar vandaag was onze kleine Vanja in Topform, ze versloeg de concurrenten en werd zelf nummer U1. De kleine MR.Basiel kon weeral een keertje de keurmeester bekoren kreeg een U 1 en werd weeral Best in Variëteit. En dan kwam de kers op de taart, onze Liselotte kreeg haar titel van CAGPIB en werd ook genomineerd voor Best in Show. Raar maar waar zijn won vandaag van twee kartuizers en werd zelf Best in Show. Daarna moest ze uitkomen tegen haar mannelijke concurrent een pers, en ja hoor ook daar won ze van. Uiteindelijk moest ze het nog eens opnemen tegen twee Main Coons voor de Best of Best. Tenslotte kreeg ze de BOB 3 en werd zo de derde beste van de show. Een fantastische uitslag dus. Een om niet rap te vergeten.

Wij denken dat we nu wel aan een weekje vakantie toe zijn zowel de poezen als het personeel.

Onze volgende show is in onze eigen club op 25 september in de Limburghal te Genk (FiFe)